VelashapeTM is de eerste en enige veilige, effectieve en vrijwel pijnloze oplossing inzake ‘Body Reshaping’ en cellulitis behandeling. Bovendien is VelashapeTM FDA-goedgekeurd als een non-chirurgische liposuctie. Met VelashapeTM kan u worden behandeld voor omtrek afname van de dijen en cellulitis behandeling van dijen, billen, love handles en de buikstreek.
Non-chirurgische liposuctie | Behandeling cellulitis | Corpus Cura
Het echte alternatief voor non-chirurgische liposuctie!
Het echte alternatief voor non-chirurgische liposuctie!

Wat is de Elõs technologie ?

Elõs is de eerste technologie die simultaan de kracht van bipolaire radiofrequentie (RF) en optische energie combineert. Ontwikkeld door Intense Pulsed Light (IPL) uitvinder/patenthouder, Dr. Shimon Eckhous en Dr. Michael Kreindel. Dit revolutionair technologieplatform overbrugt op effectieve wijze de veiligheids- en procedure beperkingen van Intense Pulsed Light en conventionele lasers. De Elõs eigenschappen :

 • Radiofrequentie is een zeer controleerbare energie warmtebron, die synergetisch werkt met optische energie.
 • Maakt het mogelijk om lichtenergie te gebruiken op een niveau dat veilig is voor alle huidtypes.
 • Geen bijkomend risico voor epidermis.
 • Werkt precies op de zones die werden ‘voorverwarmd’ met optische energie.
 • Contactkoeling van het huidoppervlak biedt verhoogd comfort en veiligheid.

De VelashapeTM procedure met revolutionaire Elõs technologie maakt het mogelijk om op comfortabele en veilige wijze een strak en welgevormd lichaam te bekomen. Het echte alternatief voor non-chirurgische liposuctie!

Waarom Velashape ?

Hieronder vindt u enkele redenen waarom u kan vertrouwen op het VelashapeTM procedé :

 • Eerste FDA-goedgekeurde, niet-invasieve medische behandeling voor omtrek afname.*
 • Vrijwel pijnloze, non-chirurgische liposuctie zonder wachttijd. Bovendien kunt u na de behandeling onmiddellijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.
 • De precieze verwarming van de beoogde zone garandeert een veilige en effectieve behandeling.
 • Effectief voor alle huidtypes en huidskleuren.
 • Maakt geen gebruik van medicatie en heeft geen bijwerkingen.

VelashapeTM boetseert en geeft vorm aan het lichaam. Daarnaast biedt het u de mogelijkheid om uw levensstijl te verbeteren en uw zelfzekerheid een ‘boost’ te geven. De veiligheid en de effectiviteit van de VelashapeTM technologie werd aangetoond via klinische multicenter tests. *FDA goedkeuring voor vermindering in dijomtrek.

Wat is Velashape ?

VelashapeTM is het eerste niet-invasieve medische toestel goedgekeurd door de FDA (Food & Drug Administration) voor non-chirurgische liposuctie. Tevens is VelashapeTM het eerste FDA class II goedgekeurde platform voor behandeling van cellulitis dat u via ElõsTM technologie toelaat om een strak en welgevormd lichaam te verkrijgen. VelashapeTM is het toestel met baanbrekende resultaten, gezien het zowel het onderliggende weefsel als de bovenste lagen van de huid behandelt. Dit resulteert in een meetbare afname in de vetlagen, lichaamsomtrek en zichtbaarheid van cellulitis. VelashapeTM biedt een niet-invasieve behandeling van ‘Body Reshaping’ en cellulitis behandeling met bewezen resultaat vanaf slechts 4 behandelingen. Bovendien is de behandeling vrijwel pijnloos en zonder verdere ongemakken. VelashapeTM voordelen vertalen zich naar een verhoogd comfort en een gevoel van welbehagen en tevredenheid wat u de mogelijkheid biedt om uw levensstijl te verbeteren en uw zelfzekerheid een ‘boost’ te geven!

Hoe werkt Velashape ?

VelashapeTM maakt gebruik van een revolutionaire ElõsTM combinatie bestaande uit bipolaire radiofrequentie (FR), infrarode lichtenergie, vacuüm en mechanische massage. De combinatie van infrarode en geleide radiofrequente energieën verwarmen precies de dermale en hypodermale weefsels binnen de beoogde behandelingszone. De doelgerichte verwarming garandeert een veilige, effectieve en snelle behandeling zonder recuperatietijd. Vacuüm en speciaal ontworpen rollers voor de mechanische massage maken de huid strak om een veilige en efficiënte overdracht van warmte-energie te vergemakkelijken. Het netto resultaat van deze toepassingen verhoogt het metabolisme van opgeslagen energie, verbetert lymfedrainage en reduceert de eigenlijke vetcellen en vetkamers. Het resultaat :

 • Geleidelijke verstrakking van het huidoppervlak met een zichtbare vermindering van cellulitis.
 • Omtrek afname, met een zichtbare vormverbetering van de behandelde zone.

In een klinische multicenter studie werd bij 85% van de behandelde testpersonen een omtrek afname van 1 tot 7,2 cm aan de dijen vastgesteld. VelashapeTM maakt het eenvoudig om uw lichaam en uw levensstijl te verbeteren en u beter in uw huid te laten voelen.  

Voordelen van de Velashape behandeling ?

VelashapeTM is de eerste en enige veilige, effectieve en vrijwel pijnloze oplossing inzake ‘Body Reshaping’ en cellulitis behandeling. Bovendien is VelashapeTM FDA-goedgekeurd als een non-chirurgische liposuctie. VelashapeTM laat u toe om op veilige en comfortabele wijze een strak en welgevormd lichaam te bekomen in slechts 4 behandelingssessies, zodat u er jong uitziet en u jong voelt. Geleidelijke en cumulatieve resultaten worden bereikt doorheen de behandeling. Wat kan u verwachten ?

 • Geleidelijke verstrakking van het huidoppervlak met een zichtbare afname van cellulitis.
 • Omtrek afname, met zichtbare silhouetverbetering van de behandelde zone.

VelashapeTM biedt u de mogelijkheid om uw levensstijl te verbeteren en uw zelfzekerheid een ‘boost’ te geven. U kan deze behandeling uiteraard krijgen bij Corpus Cura in Ardooie, gelegen nabij Roeselare en Izegem.