Onze diensten

Anti-Stress

Stress kan naast emotionele problemen ook fysieke gevolgen hebben zoals spijsverteringsproblemen, hoofdpijn of ondraaglijke pijn in de nek en schouders. Deze spierspanningen kunnen concentratieproblemen veroorzaken.

Cryolipolyse behandeling

De Cryolipolyse behandeling via de Coolsculpting methode is een non-invasieve behandeling die overtollige vetcellen bevriest zodat ze op een natuurlijke manier afsterven (apoptose) en afgevoerd worden.

Restart

Restart your Body is een voedingsplan met een doel. Je legt samen met je coach een traject af waar je je beter zal gaan voelen en afslanken. Je gaat je lichaam ontdekken en wordt je eigen coach en leert organiseren. Onderwerg ontdek je welke voeding voor jou geschikt is en welke niet zodat je perfect nadien weet hoe je je gewicht kan behouden.

HIFU behandeling

Een HIFU behandeling werkt aan de hand van geluidsgolven (ultrasound).De energie (warmte) die hierbij vrijkomt, dringt door tot in de verschillende huidlagen zoals in het onderhuids bindweefsel of SMAS laag. Hier zorgt de vrijgekomen energie voor het verstrakken en liften van de huid.

Fillers Without Needles

De Fillers Without Needles behandeling is een filler behandeling met een pen, er komen dus geen naalden aan te pas. De behandeling gebruikt zeer hoogwaardige hyaluronzuur fillers die lijntjes, (diepe) rimpels en huidvolume corrigeren en de vorm en het volume van lippen accentueren.

Z-Field

Z-field is een behandeling waar elektromagnetische impulsen worden uitgezonden, die impulsen zorgen ervoor dat de spieren samentrekken. Hierdoor is het mogelijk om extra spiermassa te produceren en vetbranding te stimuleren.

Velashape

VelashapeTM is de eerste en enige veilige, effectieve en vrijwel pijnloze oplossing inzake ‘Body Reshaping’ en cellulitis behandeling. Bovendien is VelashapeTM FDA-goedgekeurd als een non-chirurgische liposuctie.

Met VelashapeTM kan u worden behandeld voor omtrek afname van de dijen en cellulitis behandeling van dijen, billen, love handles en de buikstreek.