Cryolipolyse methode

Cryolipolyse, ook wel CoolSculpting genoemd, is een nieuwe methode om vet te bevriezen. Deze behandeling is geschikt om extra kilo’s kwijt te geraken. Deze methode heeft het meest effect op de buik, heupen en rug. Afvallen met Cryolipolyse is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Cryolipolyse als vervanging voor liposuctie

U mag nog zoveel letten op uw voeding en sporten. Vaak is het zeer moeilijk om het vet op uw buik, heupen en rug weg te werken. Niets helpt… Waarschijnlijk heeft u liposuctie al eens overwogen? Vergeet die gedachte dan maar snel! Cryolipolyse is een geschikt alternatief voor liposuctie.

Dankzij een Cryolipolyse behandeling wordt het lichaamsvet afgebroken d.m.v. vetweefsel te bevriezen. Omdat de vetcellen bevroren worden, zullen deze afbreken en worden deze op een natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd via de lever en de nieren. Omdat de vetcellen geleidelijk afgevoerd worden, kan uw huid zich eenvoudig aanpassen aan de slankere contouren van uw lichaam. Zo zal u geen last hebben van overtollige of slappe huid. De Cryolipolyse behandeling verwijdert vetcellen zonder schade aan te brengen aan de omliggende weefsels en organen.

Voor wie is de Cryolipolyse behandeling geschikt?

Een Cryolipolyse behandeling is eerder geschikt voor mensen met een kleine hoeveelheid vet rond de heupen, buik en rug. Deze behandeling is niet aangeraden voor mensen die een body mass index hebben boven de 30.

Hoeveel Cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld verdwijnt er 1/5 van de vetcellen na de eerste Cryolipolyse behandeling.

Wilt u het beste resultaat? Het aantal behandelingen is afhankelijk van de hoeveelheid vet. Voor het mooiste resultaat zijn 3 à 5 behandelingen aangeraden.

Zou u graag een slankere taille hebben? Neem contact met ons op of lees hier meer over de Cryolipolyse methode.

 

Contacteer ons voor een gratis adviesgesprek!